Fotogalerija

 

Ravnanje z odpadki je del celovitega področja ravnanja z okoljem, ki je bistvenega pomena za kakovost življenja vsakega posameznika in družbe kot celote. Odgovorno ravnanje z odpadki posega v vse sfere človekovega življenja - zasebno, gospodarsko in družbeno.

Sistem odgovornega ravnanja z odpadki, za katerega se zavzemata tako Evropska unija kot Slovenija, spodbuja odgovorno potrošništvo in ločevanje odpadkov na izvoru. Tako predstavlja ravnanje z odpadki vitalen del kakovosti življenja vsakega posameznika.

V Sloveniji smo zakonodajo, ki ureja področje ravnanja z odpadki, v celoti uskladili z evropskimi predpisi. S tem smo prevzeli zelo stroge kriterije in pogoje za ravnanje z odpadki.

Stara odlagališča komunalnih odpadkov v regiji ne ustrezajo Direktivi Evropske unije o odlagališčih odpadkov, omejen prostor teh odlagališč pa ne omogoča nadaljnjega odstranjevanja odpadkov.
Izgradnja Regionalnega centra za ravnanje z odpadki Celje bo omogočila, da bomo le-tem lahko zadostili tudi v Savinjski regiji.

 

Iskanje
R-CERO Celje je skupni projekt 24 občin Savinjske regije.
Obvestila
21.10.2013

Vabljeni na dan odprtih vrat Toplarne Celje
Dan odprtih vrat Toplarne, 24. 10. 2013

več informacij...

guild wars 2,guild wars 2 gold,guild wars 2 power leveling,www.guildwars2vip.com,Air Jordans,Nike Air Max,LeBron James Shoes,www.shoes1.us,Guild Wars 2 Gold,GW2 Gold,Guild Wars 2 Power Leveling,www.guildwars2casa.com,WoW Gold,Cheap WoW Gold,Buy WoW Gold,www.wowgoldapp.com,FFXI Gil,Final Fantasy XI Gil,Final Fantasy XI,www.ffximvp.com,Aion Kinah,Aion Gold,Aion Kina,www.aionmvp.com,Runescape Gold,RS Gold,Runescape,www.runescapecasa.com,diablo 3 gold,diablo iii gold,diablo 3 power leveling,www.diablo3s.com,Adidas Predator,Adidas Adipure,Adidas F50 Adizero,www.shoesrar.com,Replica Handbags,Replica Watches,Replica Handbags,www.replica.im,Replica Handbags,Replica Bags,www.BadgesTacking.com,Fashion Clothing,Fashion Clothes,www.Schnaeder.com


Projekt delno financira Evropska unija

Projekt delno financira Republika Slovenija
Ta projekt prispeva k zmanjševanju ekonomskih in socialnih razlik med državljani Evropske unije
2007 © Mestna občine Celje, Vse pravice pridržane  |   Pravno obvestilo   |  Izvedba in skrbnik portala  |   Kontakt