Ali veš, da je tvoja zgodba je večja kot si ti misliš?

Ali imaš tudi sam zgodbo, za katero meniš, da ni dovolj dobra, da bi lahko z njo nekako uspel v življenju? Verjeli ali ne, mnogi so to mislili, nato pa jim je naredilo klik  glavi in odločili so se, da bodo kar naenkrat pričeli tudi svojo zgodbo tržiti. Takoj, ko so jo razkrili trgu, se je opazilo, da gre za izredno zanimiv poizkus in da je zgodba mnogih bila mnogim tudi dejansko všeč! Zakaj neki nebi bila tudi tvoja zgodba, kar bo na druge naredilo vtis? Tvoja zgodba je večja kot si ti misliš in to je nekaj, kar si je vredno zapomniti.

tvoja zgodba je večja kot si ti misliš

Če sam meniš, da je tvoja zgodba nekaj vredna, potem se lahko z malo znanja in izkušnjami prebiješ tudi sam na trg in tudi sam s svojo zgodbo nekaj dejansko zaslužiš. Vsekakor je tvoja zgodba večja kot si ti misliš, saj smo ljudje pogosto kritični do samih sebe in tudi če se nam je zgodilo nekaj, kar bi lahko predstavljalo vrednost v obliki zgodbe za druge ljudi, bi vsekakor bilo prva, da se začneš zavedati, da je tvoje zgodba je večja kot si ti misliš.

Če je temu tako in če se boš prepričal, da lahko tudi tvoja zgodba pomaga mnogim ljudem na tem svetu, potem prični delati na tem, da jo boš spravil v svet. Menimo, da je dobro vedeti, da je tvoja zgodba je večja kot si ti misliš, ker le tako boste sploh pričeli nekaj delati na tem, da bi taka zgodba postala še veliko bolj priljubljena v svetu. Če ne boste tvegali in poizkusili, se lahko hitro vse obrne proti vam, kar pa pomeni, da če ne boste poizkusili, nikoli ne boste dejansko vedeli, kaj bi se dejansko lahko zgodilo in morda, če je tvoja zgodba je večja kot si ti misliš, potem je to bila neke vrste poslovna napaka v tvojem življenju.

Ali veš, da je tvoja zgodba je večja kot si ti misliš?
Oceni zgornjo objavo