Zeliščarska kmetija Plvlica

Kmetija Plavlica, katera se ukvarja z zelišči lahko najdete med prelepimi dolenjskimi griči v Dolenjskih Toplicah, v kraju Cerovec.  Tam se lahko naužijete čistega zraka, znanja o zdravilnih rastlinah in rodovitne zemlje pa ne primanjkuje. Gospod Jože Majes s pomočjo svoje družine in tudi nekaterih drugih poskrbi, da na Kmetija Plavica pridelajo zdravilno rastlino za vsako bolezen tega sveta.

 Razvili so blagovno znamko Kmetija Pavlica, kjer predstavljajo svoje različne mešanice čajev, mazila, tinkture, olja, paste in sirupe, kajti verjamejo, da se v naravi skriva zdravilna moč in nam le ta lahko pomaga pri lajšanju težav ter ozdravitvi. V ponudbi imajo trenutno za vas preko 20 različnih vrst tinktur, tudi preko 10 vrst mazil, 3 vrste sirupa, prek 15 vrst olja in kar 100 različnih mešanic čajev. Posebna specialiteta je Jožefova pasta na katero so tudi ponosni, kajti uporabniki so bili nad izdelkom zelo zadovoljni. Kmetija Pavlica ima vsako leto več izdelkov, kajti vseskozi se učijo in spoznavajo kakšno mogočno moč ima naša izjemna narava. Izdelki blagovne znamke Kmetija Plavica so rezultat znanja ter dolgoletnih izkušenj, narejeni so po unikatnih recepturah ki jih je razvil gospod Jože Majes. Zelo budno tudi spremljajo odzive ljudi.

kmetija Plavica

V okviru njihove blagovne znamke pa so naredili tudi rokodelske izdelke iz gline, ajurvedske izdelke in masažne pripomočke. Le te pa je izdelala Jožetova hči Vesna. Ker spoštujejo naravo in se zavedajo, da jo je potrebno ohraniti, daje Kmetija Pavlica poseben poudarek na prijazno kmetovanje in obdelovanje zemlje. Zelo velik poudarek pa dajejo tudi na to da so rastline pravilno vzgojene, kajti le tako lahko pridobijo kar največ moči iz njih. Lahko si rezervirate ogled kmetije in tako se lahko na lastne oči prepričate kako skrbijo za rastline. S sabo seveda vzemite tudi prijatelje in sorodnike, da se boste lahko v prijetni družbi naužili čistega zraka ter obenem spoznali rastline. Kmetija Plavica je znana po tem da je marsikomu spremenila pogled na življenje.

Zeliščarska kmetija Plvlica
Oceni zgornjo objavo